Razbunarea lui Cortacero! Spaniolul detine din nou majoritatea in Consiliul de Administratie al Clubului! Lovitura grea primita de membrii DDB!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 20:25
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 20:27

Consiliul de Administratie al lui Dinamo s-a intrunit intr-o sedinta, alaturi de Pablo Cortacero, pentru a vota marirea capitalului. 

UPDATE 20:00 Pablo Cortacero a reusit in cele din urma sa le dea o lovitura extrem de grea membrilor programului DDB. Spaniolul l-a indepartat din Consiliul de Administratie al clubului pe Cornel Talnar si a impus de asemenea trei apropiati de-ai sai, potrivit ProSport.

Astfel, dupa sedinta de astazi, partea spaniola detine o majoritate de 4-3 in CA al lui Dinamo. Din acesta fac parte Constantin Eftimescu, Cornel Dinu si Cristi Hildan din partea programului DDB, iar din partea spaniola Pablo Cortacero, Rufo Collado, Alex Couto si un alt spanio al carui nume nu a fost divulgat.


UPDATE 15:40: In cadrul sedintei oficialilor lui Dinamo, Pablo Cortacero a cerut aducerea a 3 spanioli in Adunarea Generala a Actionarilor, unul dintre ei putand fi Alex Couto, care a fost dat afara recent din functia de director general. De asemenea, potrivit ProSport, spaniolul a propus inlaturarea lui Cornel Talnar. 

 

Urmatoarea sedinta a oficialilor clubului din Stefan cel Mare este programata pe 11 ianuarie 2021. Pana atunci, 1,5 milioane de euro ar trebui sa ajunga in conturile echipei. 

UPDATE 14:30: La finalul sedintei, oficialii lui Dinamo au fost asteptati la iesire de suporterii echipei, care i-au huiduit. "Afara de la Dinamo, infractorilor!" a fost mesajul fanilor. 

UPDATE 13:20: Oficialii lui Dinamo au votat pentru marirea capitalului cu 5 milioane de euro, potrivit surselor www.sport.ro. Spaniolii ar urma sa faca dovada platii in luna ianuarie. 

La sedinta au participat presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Eftimescu, avocatul Marius Bacria, reprezentantul lui Nicolae Badea, presedintele executiv al clubului, Dorin Serdean, si reprezentantii DDB, Elias Bucurica si Nicu Tararache.

UPDATE 11:30: Potrivit surselor www.sport.ro, sedinta Consiliului de Administratie a inceput la ora 11:00, Pablo Cortacero fiind si el prezent. 


Sedinta a fost anuntata inca de luna trecuta, subiectul principal de discutie fiind majorarea capitalului cu 5 milioane de euro. 

In aceasta dimineata, directorul de marketing al clubului, Radu Birlica, a anuntat ca Pablo Cortacero ar fi ajuns in Romania pentru a participa la aceasta intalnire. 

Birlica a comentat si zvonurile potrivit carora joi ar fi ajuns la club 1,5 milioane de euro, iar vineri alte 3,5 milioane de euro.

"Din ce am auzit, am inteles ca sedinta se tine si ca ar fi venit in Romania, dar nu stiu nici eu 100%, pentru ca nu am detalii. Nu am auzit despre bani intrati in conturile clubului, stiu doar de sedinta asta care e foarte importanta pentru majorarea capitalului. Auzeam toti daca intrau bani in cont.

E foarte greu. Eu sunt in discutii cu foarte multa lume, dar avand in vedere incertitudinea asta, toata lumea asteapta. Mi-au spus: 'Hai sa vedem ce se regleaza si din ianuarie reluam discutiile'. Dinamo este atractiva din punct de vedere al publicitatii, insa situatia nu mi-a dat voie sa accesez fonduri de la companii", a declarat Radu Birlica, potrivit ProSport. 

Saptamana trecuta, directorul de marketing al lui Dinamo declara la Pro X ca spaniolul are doua variante in acest moment: "Daca nu vine cu banii, Cortacero va trebui sa dea actiunile suporterilor sau sa existe o cale de negociere cu ei pentru preluarea actiunilor. Daca va veni cu banii, este alta discutie. 

Nimeni nu mai crede, insa, ca va veni cu banii, astfel ca exista o singura varianta, de a preda actiunile suporterilor si de a intra in contact cu cati mai multi oameni de afaceri pentru ca Dinamo are nevoie acum de aproximativ 10 milioane de euro si nu cred ca e nimeni nebun sa se implice singur la echipa", spunea Birlica la Ora exacta in sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!