VIDEO EXCLUSIV ”Fotbalul românesc ar avea de câștigat”. Boloni, chemat în Liga 1 de un fost coleg

Marius Lăcătuș a vorbit despre posibilitatea ca Ladislau Boloni să revină în Liga 1, ca antrenor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 21:30
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 21:34

Experimentatul antrenor român este pe lista celor de la Sepsi, echipă care se va despărți de Leo Grozavu. Lăcătuș crede că fotbalul românesc ar avea de câștigat odată cu revenirea antrenorului de 68 de ani.

Lăcătuș, despre revenirea lui Boloni în Liga 1

 

„Eu cred că este ceva pozitiv. Un antrenor ca și Loți cred că ar avea nevoie fotbalul românesc. Nu doar ca jucător, cât și ca antrenor. Rezultatele pe care le-a avut Loți au fost dintre cele mai bune. Dacă se va întoarce, ar fi bine pentru fotbalul românesc, nu doar pentru Sepsi.

Dacă se va întoarce, sunt sigur că lucrurile vor merge bine spre foarte bine și la Sepsi. Un nume ca al lui să fie în fotbalul românesc ar fi benefic”, a spus Marius Lăcătuș, la emisiunea „Ora Exactă în Sport”.

Boloni este liber de contract după ce s-a despărțit de Panathinaikos Atena, la finalul sezonului precedent. Cu excepția mandatului de un an de selecționer ce a început în iulie 2000, Boloni nu a mai avut un contract în România din 1988, când se despărțea de Steaua.

„Părerea mea e că vine sigur, că e ordin din partea ailaltă, de peste graniță. Sunt implicate mai multe guverne acolo. Va veni, pentru că partea financiară contează foarte mult. Mai bun ordin decât ordinul de plată”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies