Becali vrea inca doi jucatori din Liga 1, patronul echipei recunoaste: "M-a intrebat de ei! Unul are oferta si de afara!"

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2019, 10:23

	Becali vrea inca doi jucatori din Liga 1, patronul echipei recunoaste: "M-a intrebat de ei! Unul are oferta si de afara!"

Gigi Becali mai vrea doi jucatori de la Botosani.

FCSB si Botosani au facut numeroase afaceri in ultima perioada. Gigi Becali i-a luat pe Morutan, Oaida, Soiledis, Roman si Golofca, ultimii doi trimisi inapoi dupa nu foarte mult timp. Acum, patronul formatiei ros-albastre se intereseaza si de alti jucatori de la echipa moldoveana.

Iftime, patron FC Botosani: "Becali m-a intrebat de Miron si Chindris"

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botosani, spune ca are si alti jucatori de pe urma carora poate castiga bani buni. Doi dintre ei se afla pe lista FCSB-ului. Este vorba despre Miron si Chindris.

"Mai am de propus jucatori. Bani sa existe pentru ca marfa avem. O sa mai fie jucatori in vederile celor de la FCSB, dar vezi ca ultimii trei jucatori au plecat la CFR Cluj si sunt titulari. Sunt sigur ca si Golofca o sa fie acolo. Trei jucatori pe care i-am vandut acolo vor juca in grupele Europa League, iar doi au facut-o deja in Champions League.  Am multi jucatori. Miron poate pleca oricand pentru ca i-am pregatit deja inlocuitor. Eu acum vorbesc despre jucatorii care pot pleca in iarna. George Miron care poate pleca oricand, la orice echipa din Liga 1, dar el are oferta si de afara si nu vreau sa vorbesc de Harut si Chindris care sunt prea scumpi. Gigi Becali a intrebat de Miron, dar la un moment dat era vorba de Chindris", a spus Valeriu Iftime potrivit publicatiei Fanatik.

Andrei Miron a jucat 9 meciuri si a dat 1 gol in acest sezon al Ligii 1

Andrei Chindris are 8 aparitii si 0 goluri in actuala stagiune

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies