BREAKING NEWS: Ianis Hagi a SEMNAT CU GENK! PRIMELE IMAGINI cu Hagi Jr la noua echipa! Cat primeste Viitorul

Ianis Hagi a semnat cu Genk! Transferul anuntat aseara in exclusivitate de www.sport.ro a devenit azi oficial!

UPDATE 17:33 Cum a anuntat Genk transferul lui Ianis:

UPDATE 17:28 Conform Fanatik, Ianis ii va aduce Viitorului 10 milioane de euro si 15% dintr-un transfer viitor. Hagi Jr. a semnat un contract pe 5 ani cu Genk. Va avea un salariu de 800 000 de euro pe an in Belgia.

UPDATE 17:26 Mesajul Viitorului la despartirea de Ianis:


 

UPDATE 17:05 In aceasta dupa-amiaza, negocierile dintre Viitorul si Genk pentru transferul lui Ianis Hagi au fost finalizate.

Ianis a semnat si a facut primele poze pe stadionul lui Genk. Hagi Jr. a fost insotit la tratative de tatal sau, dar si de Gica Popescu si George Ogararu.


________________________________________________________________________________________

Ianis Hagi a plecat aseara in Belgia alaturi de tatal sau si de Gica Popescu pentru finalizarea negocierilor cu Genk.

Ianis a facut in aceasta dimineata vizita medicala, dar tratativele dintre cluburi inca nu s-au incheiat. Conform surselor www.sport.ro, chiar acum are loc intalnirea la capatul careia sefii lui Genk spera sa poata anunta oficial transferul lui Ianis Hagi. Se discuta clauze, bonusuri si clauze de performanta. Genk incearca sa impinga plata 'ratelor' din transfer pe o perioada cat mai lunga, acesta fiind un delaliu asupra caruia partenerii din negociere inca nu s-au inteles.

  • ACUM se decide transferul lui Ianis la Genk! Hagi, Popescu si Ianis discuta ultimele detalii! Cand poate deveni totul oficial
VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies