VIDEO EXCLUSIV "A întins atât de mult coarda încât a plesnit". Mladinovici, acuzat pentru maniera în care a arbitrat FC Argeș-FCSB

FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, cu un gol marcat în prelungiri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 11:39
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 12:25

Roș-albaștrii s-au impuns în ultimul minut al prelungirilor partidei, datorită golului marcat de Dumiter, trimis în teren în locul lui Florin Tănase și au ajuns la cinci lungimi distanță de CFR Cluj în clasamentul play-off-ului.

Meciul a fost încărcat de tensiuni, iar în minutul 67 Horia Mladinovici a fost încercat de jucătorii celor două echipe. Said a acuzat că a fost împins de Florin Tănase, iar jucătorul argeșenilor a fost susținut în acest conflict de Ionuț Șerban, care l-a lovit cu palma peste față pe căpitanul roșa-albaștrilor. 

Arbitrul i-a arătat cartonașul roșu, iar la faza următoare, FC Argeș a beneficiat de un penalty, după ce Valentin Crețu l-a împiedicat pe același Said să joace mingea în careu. 

Centralul a fost protagonistul mai multor faze controversate în timpul partidei, iar Marius Avram a vorbit despre prestația sa, în cadrul unei intervenții telefonice la "Ora Exactă în Sport"

"El este în general care acordă foarte greu cartonașe galbene. În acest meci, din păcate pentru el, a întins mult coarda. Până în minutul 30 a discutat de mai multe ori cu jucătorii și le-a spus care este limita. Și-a pierdut din mesaj când a făcut asta de mai multe ori, a întins atât de mult coarda încât a plesnit și s-a întors împotriva lui în a doua repriză.

A fost o fază de penalty soft, se vede o mână care împinge puțin... Nu îmi place genul acesta de penalty. Practici un arbitraj modern, iar apoi vine o fază ca asta când acorzi lovitură de pedeapsă așa ușoară. 

Aceea este o fază în care mâna lui Miron lovește mingea, cel care o lovește efectiv este Miron. Trebuia acordată lovitură de pedeaspă. El a sancționat un henț al fundașului, dar i-a scăpat cel al lui Miron. 

Aceste meciuri trebuie arbitrate de arbitrii FIFA, cu experiență. Sunt meciuri care pe care, e o diferență față de cele din campionatul regulat", a declarat Marius Avram la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!