800 000 de euro intr-o luna sau ADIO LIGA 1! Dinamo tremura pentru licenta! Ce spune Gane de banii pe care Contra crea sa-i recupereze

800 000 de euro intr-o luna sau ADIO LIGA 1! Dinamo tremura pentru licenta! Ce spune Gane de banii pe care Contra crea sa-i recupereze

'Cainii' sunt pe modul economic si cauta resurse pentru acoperirea datoriilor care ard!

Trebuie sa faca rost de 800 000 de euro pentru a lua licenta de Liga 1. Au datorii peste tot: furnizori, jucatori si antrenori. Contra are si el de recuperat 50 000 de euro. Fostul principal de la Dinamo a renuntat la 20 000 de euro si vrea numai salariile pe care trebuia sa le primeasca in perioada in care a lucrat la club.

Jerry Gane, principalul sau colaborator si actual antrenor al lui Dinamo, crede ca prietenul sau intelege situatia in care se afla suporterii-actionari din DDB.

"Avem problemele noastre, m-as bucura sa rezolvam. Eforturile DDB sunt de admirat, ar fi minuat sa nu avem probleme cu banii. Sunt convins ca se va ajunge la o intelegere cu Cosmin, in cele din urma. Nu stiu daca va renunta la bani, dar cred ca va fi o intelegere. Mai multe trebuie sa-l intrebati pe el", a comentat Gane la finalul jocului dintre Dinamo si Sepsi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies