Remi Gaillard farse Jocurile Olimpice olimpiada Tokyo 2020 Jocurile Olimpice Celebrul "Remi Gaillard", farse făcute cu ocazia Jocurilor Olimpice! Imaginile fantastice apărute online

Celebrul "Remi Gaillard", farse făcute cu ocazia Jocurilor Olimpice! Imaginile fantastice apărute online

Francezul este recunoscut pentru farsele pe care le face.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 20:15
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 20:20

Jocurile Olimpice au început de câteva zile, iar cu această ocazie Remi Gaillard a făcut spectacol pentru "internauți", imitând anumite probe cu oameni de pe stradă, iar rezultatul a fost unul excepțional, clipul devenind viral în doar câteva ore.

Francezul a devenit un adevărat "fenomen" online în ultimii 10 ani, însă puțină lume știe că acesta făcea farse și înainte de a fi celebru. La final Cupei Franței din 2002, acesta s-a îmbrăcat în echipamentul echipei câștigatoare, Lorient, și i-a păcălit pe oamenii de ordine, strecurându-se lângă jucatori, atunci când aceștia sărbătoreau.

A dat mâna cu președintele Franței

 

Ba chiar mai mult, a făcut și turul alături de fotbaliștii lui Lorient, iar în momentul în care a ajuns să dea mâna cu oficialii, aceștia l-au felicitat pentru partida bună pe care o "jucase", fără să-și dea seama că nu este parte din lotul formatiei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!