Mike Tyson Box Jocurile Olimpice muscatura Tokyo 2020 Jocurile Olimpice Mike Tyson, tu ești?! Gestul incredibil al unui boxer la Jocurile Olimpice

Tyson, tu ești? Gestul ciudat al unui boxer la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice sunt în plină desfășurare.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 16:55
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 18:33

Cea mai mare întrecere sportivă globală are loc în aceste zile la Tokyo, iar determinarea și competitivitatea unora poate duce la gesturi incredibile, care pot fi ulterior regretate și chiar penalizate de către organizatori. De-a lungul timpului au fost mai multe situații care au creeat probleme, însă totuși oamenii responsabili cu fiecare disciplină sportivă au știut să gestioneze tot, iar în cele din urma Jocurile Olimpice au putut să se desfășoare fără alte incidente.

A vrut să-l imite pe Mike Tyson

 

  • Mike Tyson, tu ești?! Gestul incredibil al unui boxer la Jocurile Olimpice

Probă de box de la Tokyo din acest an a adus un moment controversat, atunci când Youness Baalla din Maroc a încercat să-l muște de ureche pe adversarul sau, David Nyika, din Noua Zeelanda, iar în mod inexplicabil organizatorii nu l-au descalificat și au permis meciului să continue, conform dailymail.

Cu toate acestea, "agresorul" a pierdut la punctu după o decizie unanimă a juraților. Gestul sportivului marocan a adus aminte de acela al lui Mike Tyson, din 1997, când americanul i-a sfâșiat urechea lui Evander Holyfield, moment rămas întipărit în mintea tuturor pasionaților de sport și care a șocat lumea întreagă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!