Cristiano Ronaldo a primit rezultatul testului de coronavirus! Portughezul a fost testat pozitiv si va rata meciul cu Barcelona

Cristiano Ronaldo a primit rezultatul testului de coronavirus! Portughezul a fost testat pozitiv si va rata meciul cu Barcelona

Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu coronavirus in urma cu 9 zile pe cand se afla la nationala Portugaliei.

UPDATE 15:05: Cristiano Ronaldo va rata partida contra Barcelonei din UEFA Champions League. Starul portughez a fost testat pozitiv si nu va fi disponibil pentru meciul de saptamana viitoare, conform MARCA.


Conform jurnalistilor de la Tuttosport, starul portughez a efectuat un test in decursul zilei de miercuri si asteapta rezultatul pentru a sti daca va putea evolua impotriva Barcelonei lui Messi in a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor.

Pentru a fi respectat protocolul impus de UEFA, si pentru ca Ronaldo sa poata fi inclus in lotul pentru aceasta partida, este necesar ca fotbalistul portughez sa fie negativ la acest test. In caz contrar, starul portughez va absenta de la super duelul cu Lionel Messi de miercuri.

Intrucat protocolul din Italia nu este atat de strict precum cel impus de UEFA, in cazul in care rezultatul testului va fi negativ, Ronaldo va putea evolua in weekend contra lui Hellas Verona in etapa a 5-a din Serie A.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies