Sponsorii incep sa FUGA de Ronaldo! Imperiul de 1 MILIARD al portughezului e in pericol din cauza acuzatiilor de viol: "Avem pretentii de la el"

Sponsorii incep sa FUGA de Ronaldo! Imperiul de 1 MILIARD al portughezului e in pericol din cauza acuzatiilor de viol: "Avem pretentii de la el"

Joi 04 Octombrie 2018, 18:42

Cristiano Ronaldo e atacat din toate partile. 

Ronaldo s-a inteles in vara cu autoritatile din Spania in privinta acuzatiilor de evaziune fiscala, insa acum problema pare mult mai serioasa.

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de o femeie, care are acte de la tribunal ce demonstreaza ca portughezul i-a cumparat tacerea cu 375.000 de euro. Americanii anunta un nou proces, iar Ronaldo risca sa piarda totul.

Ronaldo a negat vehement orice acuzatie si o acuza pe femeia din SUA ca incearca sa-si faca imagine pe spatele sau. Ronaldo are de aparat o imagine evaluata la peste 1 miliard de euro.

Portughezul e campionul sponsorizarilor, dar unul din sponsorii sai anunta ca e gata sa se retraga, daca acuzatiile de viol se vor dovedi a fi reale. Nu ar fi singurul nume mare ca s-ar disocia imediat de Ronaldo.

"Am vazut acuzatiile ingrijoratoare legate de Cristiano Ronaldo aparute in ultima perioada. Monitorizam cu atentie situatia, noi avem pretentia ca sportivii care sunt ambasadorii EA Games sa fie un exemplu si sa se comporte in conformitate cu valorile companiei", a spus un purtator de cuvant al companiei care produce jocul FIFA. Ronaldo e chiar pe coperta jocului anul acesta!

In 2017, Ronaldo a fost cel mai bine platit sportiv din lume, cu venituri de 80 de milioane de euro. Ronaldo e sponsorizat de Nike, Herbalife, Tag Heuer, Tourister si alte companii. VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Kira, fiica lui Gica Hagi, o artistă talentată

10:42
VORBESTE LUMEA
Ferma, un nou început
Mihaeala Rădulescu:"Pentru mine, Ferma va fi o experiență grozavă"

03:47
VORBESTE LUMEA
Brățări cu povești
Ovidiu Nemeș: "Aducem pietrele pentru brățări din Africa și Asia"

03:31
VORBESTE LUMEA
Sarcina și problemele dentare
Înainte ca sarcina să apară este indicat să se facă câteva controale la stomalog și atunci pot fi diagnosticate câteva probleme acute după cazul de risc

08:06
VORBESTE LUMEA
Sandra Stoicovici, de la agent de vânzări la blogger
Sandra Stoicovici scrie despre lifestyle, travel și beauty

03:31
VORBESTE LUMEA
Pregătirea procesului de divorț
Divorțul pe cale notarială se finalizează într-un timp mai scurt decât în instanță

14:34
VORBESTE LUMEA
Mierea, un remediu bun la toate
Cât de benefică este mierea pentru sănătatea noastră

02:34
VORBESTE LUMEA
Prognoza meteo: Cod galben

01:07
ROMANII AU TALENT
Andi Moisescu și Florin Calinescu – pregătiți de un nou sezon Românii au Talent

01:21
LA MARUTA
Cui îi spune Cleopatra Stratan "Adio"
Cleopatra Stratan are o nouă piesă. Cum sună "Adio"

07:09
Dăncilă, la Bruxelles: Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat