GALERIE FOTO „Te iubesc!” E împăcarea momentului în fotbal! Cea mai sexy fotbalistă și-a întristat admiratorii cu ultimele poze 

Alisha Lehmann Aston Villa Douglaz Luiz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Ianuarie 2024, 13:57
Data actualizarii: Vineri 05 Ianuarie 2024, 13:57

Alisha Lehmann (24 ani) a fost supranumită drept cea mai sexy fotbalistă din lume. 

Tânăra joacă atacant la Aston Villa, dar și în naționala Elveției. Alisha s-a remarcat și în mediul online, datorită aspectului și formelor sale, care i-au adus multe contracte de publicitate. Aparițiile sexy ale fetei nu au rămas neobservate, iar pe Instagram a ajuns să aibă 16.3 milioane de urmăritori. 

Alisha a format un cuplu cu Douglas Luiz, legitimat și el la Aston Villa, până în noiembrie 2022, când s-au despărțit după o relație de mai bine de un an. Motivul din spatele decizei ar fi fost faptul că tânăra a acceptat să pozeze sexy într-un calendar, în ciuda faptului că Luiz se opusese. 

Alisha Lehmann și Douglaz Luiz, din nou împreună 

După mai bine de un an în care a apărut singură, se pare că Alisha s-a întors la fostul său iubit. Tânăra a postat fotografii de la petrecerea de Anul Nou, iar în ele apare alături de Douglas Luiz, alături de descrierea: „Un 2024 fericit”. 

Fotbalistul i-a comentat la fotografiile postate un mesaj scurt: „Te iubesc”, alături de un emoji cu inimă roșie. Pozele au strâns peste 1.3 milioane de aprecieri, dar și numeroase comentarii, unele dintre ele aparținând admiratorilor Alishei, care s-au arătat dezamăgiți. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!