"Am repetat cate ceva pentru meciurile viitoare, am jucat handbal frumos!" Amariei dupa infrangerea la 9 goluri cu Rusia

"Am repetat cate ceva pentru meciurile viitoare, am jucat handbal frumos!" Amariei dupa infrangerea la 9 goluri cu Rusia

Carmen Amariei e multumita de ceea ce a vazut la nationala Romaniei in meciul cu Rusia, in ciuda infrangerii la 9 goluri.

Fosta mare jucatoare a Romaniei spune ca Ryde a incercat sa repete pentru meciurile urmatoare. Nationala mai intalneste Suedia si Japonia la Campionatul Mondial.

"Am incercat sa aratam un handbal frumos, s-a vrut sa se lucreze la niste relatii de joc pentru meciurile viitoare. Rusia e o forta in momentul de fata. Nu poti sa anticipezi o cadere, poti sa anticipezi niste erori, mai ales ca in lotul Romaniei sunt multe jucatoare tinere, fara experienta. Una sau doua greseli se pot intampla in momentele psihologice ale jocului. Au fost incercate cateva surprize pentru meciurile care urmeaza. N-as pune problema ratarii semifinalelor, avand in vedere cum am inceput Mondialul. Fetele au aratat ca pot sa joace un handbal frumos, antrenorul a stiut sa-si gestioneze situatiile de criza, toate acuzatiile aduse prin intermediul presei. Chiar si in aceasta situatie de criza, Romania a mers in main round. In timpul derularii acestui Mondial, toata lumea trebuie sa incurajeze aceste fete, trebuie sa le transmitem un mesaj emotional pozitiv. Criticile constructive sunt foarte bune, cat timp stii sa le oferi. Sportivul trebuie tinut cu moralul ridicat, nu sa-i aduci aminte de greselile pe care le face. ", a spus Carmen Amariei la Digisport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT