Sfârșit de drum pentru Jude Bellingham? Borussia Dortmund s-a hotărât în privința starului englez: „Vom încerca să facem asta”

Borussia Dortmund Bundesliga jude bellingham Signal Iduna Park Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 10:38
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 10:37

Mijlocașul central este evaluat de site-urile de specialitate la 110 milioane de euro.

Jude Bellingham a bifat 21 de apariții în actuala stagiune din Bundesliga, a reușit să marcheze patru goluri și să paseze decisiv în nu mai puțin de patru situații, pentru echipa care se află în vârful clasamentului în clipa de față, Borussia Dortmund.

Sfârșit de drum pentru Jude Bellingham? Borussia Dortmund s-a hotărât în privința starului englez: „Vom încerca să facem asta”

Directorul sportiv al formației de pe Signal Iduna Park, Sebastian Kehl, a vorbit despre situația contractuală a lui Jude Bellingham și a evidențiat faptul că va încerca să-i prelungească înțelegerea care expiră la sfârșitul lui iunie 2025.

„O să încercă să-i extind contractul, da. Nu am vorbit cu Jude sau familia sa până acum. Jucătorul se simte relaxat și e focusat să joace fotbal”, a spus Sebastian Kehl, citat de jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano, pe rețelele social media.

De când a venit la Dortmund în 2020, Jude Bellingham a înscris 20 de goluri și a oferit 24 de assisturi în 120 de jocuri, înregistrând, astfel, peste 9.000 de minute în echipamentul trupei de pe Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund în această stagiune

După 22 de meciuri disputate în Bundesliga, formația dirijată de Edin Terzic se află în vârful clasamentului cu 46 de puncte din 66 posibile. În consecință, Borussia Dortmund a înregistrat 15 victorii, un rezultat de egalitate și șase înfrângeri.

Pe locul doi se situează Bayern Munchen, la egalitate de puncte cu Union Berlin (43 de puncte). Ambele echipe au un meci în minus, însă în cazul în care „bavarezii” se vor impune în următoarea partidă, atunci vor devansa Dortmund, datorită golaverajului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!