VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keșeru, o nouă propunere pe masă! Patronul unui club din Franța a venit la București să-l vadă

Tras pe linie moartă de Becali la FCSB, Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte. Atacantul de 35 de ani ar putea ajunge în vară în campionatul Franței.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 21:25
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 21:26

Keșeru ar putea merge în Franța din vară. Said Chabane, patronul lui Angers, echipa din prima ligă franceză, a venit să-l vadă pe internaționalul român, care a jucat 100 de meciuri la Angers și a dat 42 de gouri.

Keșeru i-a făcut cadou tricoul lui de la FCSB lui Chabane, patronul algerian al lui Angers care vrea să facă o academie de fotbal în Africa.

Said crede că Keșeru poate să joace până la 40 de ani. Ajuns la 35 de ani, Keșeru poate fi o variantă pentru Angers, însă atacantul joacă și rolul de consultant al lui Chabane, care a venit să-l întrebe ce jucători ar putea să joace la Angers în prima ligă din Franța.

„Claudiu e mereu la fel de tânăr, nu știu care e rețeta miraculoasă, dacă ar putea să ne zică și nouă, ar fi foarte bine. Dacă aș avea mijloacele necesere l-aș lua, a evoluat mult. Am profitat de ocazie să-l văd și să dicutăm despre fotbaliștii talentați care joacă în România”, a spus Said Chabane pentru PRO TV și sport.ro.

Keșeru dorit de mai multe cluburi din Ungaria

Dacă mutarea în Franța nu se va concretiza în cele din urmă, sunt șanse mari ca vârful naționalei României să ajungă în campionatul din Ungaria.

Sport.ro a aflat că atacantul Claudiu Keșeru este dorit de Ujpest. Ocupantei locului zece în campionatul din Ungaria nu-i va fi ușor să-l convingă pe Keșeru, deoarece sursele sport.ro susțin că internaționalul român este dorit și de puternicul club Ferencvaros, campioana Ungariei din ultimii trei ani, care a evoluat în acest sezon în grupele Europa League, încheind pe trei.

MM Stoica: „Claudiu e un profesionist desăvârşit!”

„Keşeru are o mică problemă de ordin fizic, dar atât. Ce a discutat patronul în media e una, noi ne facem treaba, e alta. Fiecare ştie ce are de făcut.

Claudiu e un profesionist desăvârşit, are şcoala făcută în Franţa. A debutat la Nantes odată cu Payet. Nici nu se ştie dacă va fi rezervă.

Adică el dacă va arăta foarte bine. Să nu aveţi impresia că... să presupunem că noi jucăm pe 23. Gigi nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic, încredere are. E Keşeru mult mai bine decât ceilalţi. Jucaţi, tată, cu Keşeru. Deci nu există aşa ceva.

Că după aia se enervează după meci şi se întâmplă ce s-a întâmplat după meciul cu Sepsi. Și a avut dreptate, că ne-a măcelarit Sepsi”, a afirmat managerul de la FCSB, potrivit telekomsport - mai multe detalii AICI!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!