Reușește Messi să-și apere trofeul? Unde se ține Copa America 2024

Copa America 2024 Lionel Messi nationala argentinei Statele Unite ale Americii Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 20:41
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 20:40

Ediția 2021 a competiției s-a ținut în Brazilia și a fost câștigată de naționala Argentinei, în frunte cu campionul mondial Lionel Messi.

Copa America 2024 se va organiza în Statele Unite ale Americii, așa cum a anunțat și Marca, iar Lionel Messi își va apăra trofeul în același loc în care o va face și cu râvnita Cupă Mondială câștigată în Qatar, ediția 2022.

Reușește Messi să-și apere trofeul? Unde se ține Copa America 2024

„CONMEBOL și Concacaf au anunțat o colaborare în ce privește dezvoltarea și întărirea fotbalului în cele două regiuni. Copa America 2024 se va juca în Statele Unite, în vara anului 2024, și va include 10 echipe din CONMEBOL și șase dintre cele mai multe echipe din Concacaf, drept oaspeți. Tradiționalul turneu CONMEBOL va fi organizat de ambele confederații”, se arată într-un comunicat emis de concacaf.com.

În primă fază, Ecuador ar fi trebuit să organizeze Copa America, însă conform publicației Marca, federația nu a putut ține un turneu de o asemenea anvergură din cauza problemelor de securitate publică.

„Cupa se află acum în mâinile celui mai bun: Lionel Andres Messi!” Reacția presei din Argentina după ce naționala lui Scaloni a câștigat Mondialul din Qatar

Argentina s-a impus împotriva Franței în finala Campionatului Mondial din Qatar, ediția 2022: 3-3, 4-2 d.l.d. Reacția presei din Argentina nu a întârziat să apară. Sud-americanii se află acum în culmea bucuriei, după ce naționala dirijată de selecționerul Lionel Scaloni a adus trofeul mult râvnit după o așteptare de nu mai puțin 36 de ani!

CLARIN: De data asta, fericirea a fost de partea Argentinei. Echipa națională a câștigat finala de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 de pe Stadionul „Lusail”. Lionel Scaloni și echipa lui Lionel Messi a adus a treia stea împotriva Franței.

LA GACETA: Gonzalo Montiel a convertit penalty-ul și ARGENTINA ESTE CAMPIOANA MONDIALĂ. Cu două goluri de la Messi și Di Maria și trei de la Mbappe, meciul decisiv s-a încheiat 3-3 în urma prelungirilor și a fost decis la penalty-uri.

TYC SPORTS: Argentina este campioana Cupei Mondiale din Qatar 2022! După ce au remizat 3-3 în 1990, echipa națională a bătut-o pe Franța 4-2 la penalty-uri și au devenit campionii Cupei Mondiale din Qatar 2022.

OLE: S-a terminat! Argentina este campioană mondială! Haide! A costat, a suferit mult, dar a meritat mult asta! După finalul epic, naționala a fost enormă la penalty-uri. Dibu a blocat unul, iar Cupa Mondială 2022 a fost pictată în albastru deschis și alb. Cupa, acum da, în sfârșit, se află în mâinile celui mai bine dintre toți: Lionel Andres Messi o va ridica.

LA NACION: Argentina, campioană mondială. Argentina, campioană mondială. Trebuie să repeți asta. Argentina, campioană mondială. Argentina, campioană mondială. Au reșit asta. Au reușit asta. 36 de ani de așteptare. Trei generații. Obiectivul a fost atins.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!