Campionatul Mondial al Clubuirilor Barcelona Bayern Munchen Real Madrid River Plate Fotbal extern Incepe Campionatul Mondial al Cluburilor! Ce dueluri ne asteapta si care sunt favoritele

Astazi incepe Mondialul Cluburilor! Care sunt echipele calificate si cand joaca Real Madrid si River Plate

Sapte cluburi vor lua parte la turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 14:26
Data actualizarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 14:39

Astazi incepe Campionatul Mondial al Cluburilor, competitie ajunsa la a 15-a editie. Ca si anul trecut, turneul este gazduit de Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi si Al Ain, in perioada 12-22 decembrie. Sapte echipe vor lua parte la intrecere: Al-Ain, Wellington, Esperance de Tunis, Kashima Antlers, Chivas Guadalajara, River Plate si Real Madrid.

Favoritele turneului sunt Real Madrid si River Plate, castigatoarele UEFA Champions League si Copa Libertadores. Cele doua formatii vor incepe campania abia pe 18 si 19 decembrie si se pot intalni in marea finala. Adversarii lor din semifinale nu au fost inca stabiliti.

Castigatoarele ultimelor cinci editii ale competitiei au fost echipe din Europa. Bayern Munchen, Barcelona si Real Madrid de trei ori sunt formatiile care au dominat turneul. "Galacticii" pot stabili un nou record, ajungand pentru a treia oara consecutiv in finala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!