BREAKING NEWS | Romania, OUT din Europa League! UEFA infiinteaza o a treia competitie continentala, Conference League, iar echipele romanesti vor juca acolo

Romania Champions League Conference League Europa League UEFA Europa League BREAKING NEWS | Romania, OUT din Europa League! UEFA infiinteaza o a treia competitie continentala, Conference League, iar echipele romanesti vor juca acolo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Septembrie 2019, 22:49
Data actualizarii: Marti 24 Septembrie 2019, 23:02

UEFA a decis sa infiinteze o a treia competitie continentala, dupa Champions League si Europa League. Aceasta se va numi Conference League.

UEFA a anuntat schimbari majore pentru cupele europene din 2021. Forul european infiinteaza o noua competitie si schimba formatul Europa League. Numarul de echipe din grupele Europa League va fi redus la 32, iar in grupe vor ajunge formatii din primele 15 campionate in clasamentul coeficientilor!

Pe 30 in clasamentul european al coeficientilor, Romania nu va mai trimite echipe in Europa League, insa in Conference League.

  • BREAKING NEWS | Romania, OUT din Europa League! UEFA infiinteaza o a treia competitie continentala, Conference League, iar echipele romanesti vor juca acolo

Ce echipe vor juca in UEFA Conference League

Primele 5 campionate ale Europei vor trimite cate o echipa in Conference League, in timp ce tarile aflate pe pozitiile 6-54 vor avea cate doua reprezentante.

In acest moment, Romania ar avea dreptul sa trimita in aceasta competitie echipele de pe locurile 2-3, dar si castigatoarea Cupei.

UEFA urmeaza sa anunte mai multe detalii cu privire la noua competitie, dar si la schimbarile pe care vrea sa le faca asupra competitiilor deja existente, Champions League si Europa League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!