Harry Kane Manuel Neuer EURO Kane si Neuer s-au tinut de cuvant! Ambii au aparut cu banderole cu insemnele LGBT, chiar impotriva dorintei celor de la UEFA

Kane si Neuer s-au tinut de cuvant! Ambii au aparut cu banderole cu insemnele LGBT, chiar impotriva dorintei celor de la UEFA

Anglia – Germania e marti, de la ora 19:00. Optimile de finala se vad pe PRO TV si pe VOYO! Partida este liveTEXT si pe www.sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 19:25
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 19:43

UPDATE 19:25 Cei doi capitani s-au tinut de cuvant si au purtat banderola cu insemnele LGBT, in semn de sustinere pentru minoritate. Totusi, aceasta actiune poate fi considerata si ca o palma data celor de la UEFA, care incearca sa controleze absolut tot.


Dupa ce UEFA initial l-a investigat pe Neuer pentru ca a purtat simbolul LGBT, dar n-a luat nicio decizie de pedepsire a acestuia, capitanul Germaniei a purtat banderola curcubeu la toate meciurile din grupa.

Acum si capitanul Angliei, Harry Kane, a anuntat ca o sa poarte acelasi simbol, ca semn de solidaritate cu comunitatea LGBT in luna Pride.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!