"Și eu am invitat-o în oraș pe Julia Roberts când eram tânăr!" Cine l-a pus la punct pe Dillian Whyte după ce i-a cerut revanșa lui Tyson Fury

Tyson Fury și-a păstrat titlul WBC la categoria grea, după ce l-a învins sâmbătă, prin KO (r6) pe Dillian Whyte.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 18:07
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 18:32

Pe stadionul Wembley din Londra, Tyson Fury a boxat inteligent în primele reprize ale luptei cu challengerul la titlu. Whyte, britanic născut în Jamaica, a încercat să găsească punctele slabe ale lui Fury, însă treptat și-a pierdut din rezervorul de energie. 

Fury vs Whyte, meciul de după meci

Fury (33 de ani / 2,06 m) l-a ținut la distanță pe Dillian Whyte cu jabul de siguranță, apoi a punctat decisiv în repriza a șasea a confruntării care era programată pe durata a 12 runde. "The Gipsy King" i-a deschis garda adversarului său cu jabul în tâmplă, apoi l-a lovit necruțător cu un upercut care și-a atins ținta. 

Dillian Whyte s-a clătinat, apoi s-a prăvălit pe podea. Cu privirea în gol, s-a ridicat și a încercat să-i arate arbitrului de ring că totul e OK. Numărat, Whyhte a dat semne că nu mai poate continua lupta și victoria i-a revenit, firesc, lui Tyson Fury. 

Dillian Whyte: "Nu este wrestling, este box"

La o zi după ce Fury a câștigat lupta la care au asistat peste 90.000 de oameni, Dillian Whyte a contestat decizia și a cerut revanșa, deși Tyson Fury a anunțat imediat după încleștare că se retrage din activitate. 

"Este ilegal felul în care m-a lovit. Trebuia să mi se acorde timp suplimentar. Nu este wresling, este box. Arbitrul nu și-a făcut treaba. Am fost prins cu o lovitură bună, dar nu am căzut", a declarat învinsul. 

"Fury spune că vrea să se retragă, dar sper să nu o facă pentru că vreau revanșa", a adăugat Whyte. Azi a venit și replica lui Frank Warren, managerul lui Tyson Fury. 

"Și eu am invitat-o în oraș pe Julia Roberts când eram tânăr!"

Britanicul în vârstă de 70 de ani, un promotor cu o avere impresionantă, a vorbit, citat de Daily Mail.  "Va fi o revanșă?", a întrebat reporterul de la Talk Sport. "Nu, pe ce bază?", a replicat Warren. "Dillian Whyhte solicită meciul!", a contracarat jurnalistul. "Ei bine, când eram tânăr și eu am invitat-o în oraș pe Julia Roberts", a "clasat" subiectul managerul lui Tyson Fury.

În vârstă de 54 de ani, actrița Julia Roberts, născută în Smyrna, Georgia (Statele Unite), a câștigat Premiul Oscar în 2000 pentru rolul din pelicula Erin Brockovich. A mai jucat în producții precum Pretty Woman, Hook, The Player, Pret-a-Porter sau Ocean's Eleven.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies