Pe asta nu va dori să o vadă Guardiola! Idolul antrenorului s-a dus, din nou, la cealaltă echipă din Manchester 

Manchester United Julia Roberts Pep Guardiola Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 09:56
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 09:57

Echipele din campionatele de top au plecat în turneele de pregătire ale noului sezon. 

Grupările engleze au ales ca destinație fie Statele Unite ale Americii fie Asia. Campioana Manchester City a zburat în Japonia, unde a disputat deja primul amical, în care s-a impus cu 5-2. De cealaltă parte, rivala din oraș, Manchester United a mers în SUA, acolo unde a jucat împotriva vicecampioanei Arsenal și s-a impus la loviturile de departajare. 

Julia Roberts, apariție de lux alături de starurile lui Manchester United 

„Diavolii roșii” au avut și un invitat de marcă în Statele Unite ale Americii, spre dezamăgirea lui Pep Guardiola. Actrița Julia Roberts a mers în cantonamentul lui United și s-a fotografiat alături de Marcus Rashford, Casemiro și Erik ten Hag. 

Mai mult, actrița a primit și un tricou personalizat cu numele său. Imaginile apar la câteva luni după ce Pep Guardiola recunoștea că Julia Roberts este idolul său și se arătase dezamăgit că aceasta nu a mers să o viziteze pe City, deși a fost surprinsă de câteva ori la United, în ciuda faptului că „diavolii” nu au avut rezultate atât de bune. 

Ce declara Pep Guardiola acum patru luni 

„Am trei idoli în viață: Michael Jordan, Tiger Woods și Julia Roberts. Ei sunt idolii mei. Acum câțiva ani, Julia Roberts a venit în Manchester. Nu în anii '90 când Sir Alex (n.r. Ferguson) câștiga trofee după trofee. A venit în perioada în care noi (n.r. City) eram deja mai buni ca United. Iar ea s-a dus să-i vadă pe United, nu pe noi.

Sunt un eșec în Champions League. Pot să câștig Liga Campionilor de trei ori la rând și tot un eșec voi fi. Chiar dacă voi câștiga trofeul, nu pot trece peste faptul că Julia Roberts nu a venit să ne vadă”, a spus antrenorul formației de pe Etihad în martie, înainte să devină campion alături de City.

Julia Roberts i-a transmis însă un mesaj lui Pep după finala UEFA Champions League: „Felicitări Pep Guardiola pentru că ți-ai condus echipa către titlul UCL!”.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!