FOTO Nikola Jokic, campionul sârb din NBA, a semnat cu un brand important

Superbet NBA Nikola Jokic Serbia Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 17:02
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 17:02

Nikola Jokic este cel mai nou ambasador de brand al Superbet în Serbia.

Baschetbalistul din țara vecină, Nikola Jokic este cel mai nou câștigător al NBA, alături de formația Denver Nuggets. În sezonul 2022-2023, pe lângă trofeul NBA, sârbul a fost nominalizat MVP(cel mai valoros jucător din campionat).

În plus, Nikola Jokić este de cinci ori jucător All-Star în NBA, a fost numit de cinci ori în echipa All-NBA și a câștigat premiul NBA Most Valuable Player (MVP) pentru sezoanele 2020-2021 și 2021-2022. Unul dintre cei mai iubiți sportivi din Serbia, el a făcut parte din echipa națională de baschet a Serbiei cu care a câștigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de vară din 2016, desfășurate la Rio de Janeiro (Brazilia).

Managerul Superbet, despre acordul cu super-jucătorul sârb:

”Suntem încântați și onorați că Nikola Jokić a devenit parte din echipa Superbet. Este un atlet extraordinar, care se distinge de toți ceilalți, deoarece este tipul de jucător care se concentrează pe obiectivele echipei, o calitate care se aliniază perfect cu valorile noastre de bază.

Reputația lui Nikola ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de baschet din lume, cu un palmares de realizări remarcabile, este o dovadă a talentului său unic și a atracției sale globale. Suntem mândri să ne asociem cu el prin acest acord de ambasador, cu scopul de a-i evidenția calitățile excepționale și de a inspira publicul prin valorile sale.

În plus, avându-l pe Nikola Jokić ca ambasador al brandului nostru este o modalitate ideală pentru noi de a introduce brandul Superbet și produsele noastre unice de divertisment în Serbia.

Unitatea și colaborarea se regăsesc în ADN-ul mărcii noastre, în timp ce motto-ul lui Nikola este că cel mai important lucru este să ajuți. Acest lucru ne face pe noi și pe el să fim animați de același obiectiv: să entuziasmăm milioane de fani ai sportului din întreaga lume.

Serbia este o piață strategică pentru expansiunea Superbet în regiunea europeană mai largă, iar faptul că avem un atlet atât de emblematic în echipa noastră este o oportunitate interesantă și un semn de respect pentru fanii sportului local.”

Răspunsul lui Jokic:

”Sunt încântat să fac echipă cu Superbet, o companie renumită pentru modul unic în care conectează fanii din întreaga Europă cu lumea palpitantă a sportului. În calitate de sportiv profesionist, sunt profund angajat să îmbunătățesc experiența fanilor, iar acest lucru se aliniază perfect cu misiunea Superbet.

Echipa Superbet este extrem de profesionistă, arătând în același timp o mare grijă și respect pentru nevoile clienților lor. Chiar mai mult, apreciez importanța acordată de companie față de jocurile de noroc responsabile și acesta a fost unul dintre aspectele cheie care m-a convins să mă asociez cu acest brand uimitor.

Cred că pasiunea pe care o investesc în cultivarea comunităților sportive va avea un impact puternic în anii următori. Împreună putem construi un viitor sustenabil pentru brandul Superbet, lucrând la planuri pe termen lung și descoperind noi sinergii.

Parteneriatul meu cu Superbet a fost de-a dreptul fantastic până acum și abia aștept să creăm împreună momente antrenante pentru fanii din Serbia și nu numai."

Nikola Jokic nu a participat în cea mai recentă ediție a Cupei Mondiale, desfășurată în Filipine, La turneul final din septembrie 2023, naționala Serbiei a obținut medalia de argint, fiind învinsă de Germania în meciul pentru medalia de aur, scor 83-77.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!