West Ham declan rice Premier League Anglia

Surpriză! Starul de la West Ham care se pregătește să părăsească formația londoneză. Care ar fi motivul

Declan Rice a vorbit în cadrul unei conferințe de presă la Campionatul Mondial din Qatar.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 16:03
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 16:01

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, l-a citat pe Declan Rice pe Twitter, care a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, evidențiind faptul că fotbalistul „ciocănarilor” ar putea părăsit trupa londoneză în 2023. 

Cotat la 80 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, Rice este căpitanul lui West Ham și se află la echipa mare a clubului din vara anului 2017. Britanicul mai are contract cu „ciocănarii” până la finalul lui iunie 2024.

„Îmi văd prietenii care joacă în Champions League și câștigă trofeele mari. Ai o singură carieră și la final când tragi linie vrei să te uiți la ce ai câștigat”, a spus Declan Rice, conform sursei de mai sus.

Cifrele lui Declan Rice

Londonezul a bifat 215 apariții în tricoul lui West Ham, pentru care a reușit să se impună pe tabela de marcaj de 11 ori și să paseze decisiv în 12 situații. La națională, închizătorul are 37 de selecții și două goluri.

La campionatul Mondial din Qatar, Declan Rice a fost integralist în primele două meciuri (6-2 vs Iran și 0-0 vs SUA). Selecționerul Gareth Southgate a mizat pe serviciile englezului doar 58 de minute în a treia etapă (3-0 vs Țara Galilor).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!