Anglia

VIDEO Ronaldo și-a ieșit din fire după ce a fost schimbat: "De ce eu?". Imaginile care spun totul

Cristiano Ronaldo a revenit după accidentare și a jucat 71 de minute în meciul Brentford - Manchester United 1-3, din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 00:05
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 00:12

După două partide de Premier League ratate din cauza unei accidentări, Ronaldo a fost titularizat în ofensiva lui Manchester United. După ce Elanga (55') și Greenwood (62') au rezolvat meciul, Ralf Rangnick a decis să îl înlocuiască pe starul portughez, trimițându-l în teren pe Harry Maguire.

Cristiano Ronaldo, furios după schimbare

Lui Ronaldo nu i-a picat deloc bine decizia antrenorului german. A părut foarte nemulțumit la ieșirea de pe teren și și-a aruncat geaca pe gazon, scrie BBC.

Ajuns pe banca de rezerve, atacantul a refuzat să ia loc pe unul dintre scaune și s-a așezat pe trepte. Ronaldo a fost surprins având un dialog destul de tensionat cu antrenorul Ralf Rangnick, pe buzele sale citindu-se: "De ce eu? De ce eu?".

Reacția nervoasă a lui Cristiano Ronaldo vine în aceeași zi în care presa din Anglia a anunțat că starul portughez condiționează rămânerea pe Old Trafford de calificarea lui Manchester United în Champions League.

După ieșirea lui Ronaldo, Rashford a înscris pentru 3-0, iar Toney a marcat golul de onoare al lui Brentford.

În urma victoriei din restanța cu Brentford, Manchester United a ajuns la 35 de puncte acumulate în 21 de etape și ocupă locul 7, la două lungimi de poziția a patra.

Modifică setările cookies