FOTO Reacția lui Pep Guardiola cu privire la transferul lui Joao Cancelo. Ce a subliniat antrenorul lui City

Pep Guardiola Joao Cancelo Manchester City Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:25
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:25

Starul portughez a fost trimis sub formă de împrumut la FC Bayern.

Joao Cancelo este legitimat la Manchester City din august 2019. Starul portughez a acumulat 154 de meciuri în picioare pentru trupa dirijată de Pep Guardiola și a ajuns la 70 milioane de euro cotă pe piață, conform Transfermarkt.

Reacția lui Pep Guardiola cu privire la transferul lui Joao Cancelo. Ce a subliniat antrenorul lui City

Tehnicianul de pe Etihad, Pep Guardiola, a vorbit despre situația în care se află Joao Cancelo la Manchester City, odată cu mutarea sa sub formă de împrumut la FC Bayern, precizând că fotbalistul își dorea să acumuleze mai multe minute jucate. De asemenea, antrenorul a subliniat că nu știe ce se va întâmpla cu fundașul dreapta în sezonul următor.

„Cancelo și-a dorit întotdeauna să joace, trebuie să joace să fie fericit. Vrea să joace în fiecare joc și sper să o facă la Bayern. Nu știu ce se va întâmpla sezonul următor cu Joao. Nu o să spun niciun cuvânt rău, munca sa, pasiunea, abilitățile”, a spus Pep Guardiola, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Cifrele lui Joao Cancelo

Portughezul și-a început cariera fotbalistică la Benfica în anul 2014, iar de-a lungul timpului a evoluat pentru Valencia, Inter, Juventus și Manchester City, ca în ultima zi de mercato din perioada de iarnă a sezonului 2022/23 să ajungă la FC Bayern sub formă de împrumut.

12 trofee a câștigat alături de cluburile la care a evoluat Joao Cancelo. Printre cele mai importante, starul portughez și-a adjudecat de două ori titlul de campion al Angliei cu Manchester City, dar și Scudetto cu Juventus. 

  • 1,82 m este înălțimea fotbalistului
  • Cancelo poate evolua atât fundaș dreapta, cât și stânga
  • 41 de apariții are la națională
  • Șapte goluri a înscris pentru reprezentativa Portugaliei
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!