Manchester City a luat decizia după ce viitorul lui Ederson a rămas ”în aer”

Manchester City Ederson Stefan Ortega Anglia Ederson / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 10:03
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 10:02

Brazilianul se află la echipa ”cetățenilor” din iulie 2017.

Ederson mai are contract valabil cu Manchester City până în iunie 2026, dar presa internațională a tot scris despre o posibilă plecare a brazilianului în perioada de mercato din această vară în Arabia Saudită.

Manchester City a luat decizia după ce viitorul lui Ederson a rămas ”în aer”

Conform jurnalistului sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, prima decizie luată de Manchester City după ce au apărut zvonurile despre plecarea lui Ederson a fost să-i prelungească înțelegerea portarului de rezervă, Stefan Ortega.

Neamțul e cotat la nouă milioane de euro de site-urile de specialitate și a semnat un contract valabil până în iunie 2026.

Cât despre plecarea lui Ederson, Fabrizio Romano a mai scris pe platforma Twitter/X că decizia în aparține în totalitate: ”Există interes din Arabia, el decide dacă rămâne sau pleacă”.

Costel Pantilimon a numit cel mai enervant coleg de la Manchester City: ”Iz de aroganță! Dar am ajuns să ne înțelegem”

Costel Pantilimon a fost invitatul emisiunii Emoții Europene, care se difuează în direct de la ora 11:00 de luni până vineri pe Sport.ro și pe VOYO și care este moderată de Cătălin Oprișan și Andru Nenciu.

Întrebat despre ”cel mai enervant” coleg de la Manchester City, Costel Pantilimon l-a pus în primă linie pe Samir Nasri, francezul pe care ”cetățenii” îl achiziționau în 2011 pentru 27.5 milioane de euro de la Arsenal.

”(n.r. Care a fost cel mai enervant coleg de la City?)  Uite, în primă fază, nu că am avut conflict, că e mult spus. Nasri venise de la Arsenal. Un băiat crescut în partea aia mai puțin plăcută, în Marseille. 

Avea un iz de aroganță. Mai mult dusă la extrem. Dar, într-un final, am ajuns să fim foarte apropiați. Totuși, era jucătorul care nu pierdea niciodată mingea. Îți dă impresia că e static. Dar nu pierdea mingile nici la antrenamente nici la jocuri!”, a spus Pantilimon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!