Lewandowski bayern Chelsea Robert Lewandowski Transfer Anglia Lewandowski, dorit de campioana Europei! Chelsea caută cu disperare să aducă un atacant

Lewandowski, dorit de campioana Europei! Chelsea caută cu disperare să aducă un atacant

Transferul polonezului ar putea fi lovitura verii în fotbalul mondial.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 13:47
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 13:51

Thomas Tuchel a promis faniilor londonezi că echipa va continuă să se întărească, iar Chelsea caută să trasnfere neapărat un vârf, după ce Timo Werner nu a reușit să impresioneze în primul sezon, fiind mai degrabă un fotbalist potrivit pentru a juca în bandă, unde își poate pune viteză în valoare.

Presa a vorbit despre interesul pe care Chelsea îl are pentru Erling Haaland, evaluat de Borussia Dortmund la peste 150 de milioane de euro, suma pe care s-a vehiculat că englezii sunt gata să o plătească. Pe lângă norvegian, și Romelu Lukaku este pe lista de transferuri al campioanei Europei, însă cei de la Inter au negat din start orice intenția de a se despărți de belgian.

  • Lewandowski, dorit de campioana Europei! Chelsea caută cu disperare să aducă un atacant

Conform Sport Bild, citat de Dailymail, Chelsea ar fi purtat discuţii cu agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi, pentru un posibil transfer al vârfului polonez. Lewandowski (32 de ani) mai are contract cu Bayern Munchen până în iunie 2023, însă gigantul german se gândeşte să-i prelungească contractul. Cu toate acestea, polonezul nu a exclus în declarații o eventuală plecare de la Munchen, lucru care a atras atenția marilor cluburi din Europa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!