"Am dat shot-ul, iar el imediat mi-a mai turnat inca unul!" Dezvaluiri fabuloase de pe vremea cand Carlo Ancelotti o pregatea pe Chelsea

"Am dat shot-ul, iar el imediat mi-a mai turnat inca unul!" Dezvaluiri fabuloase de pe vremea cand Carlo Ancelotti o pregatea pe Chelsea

Italianul a fost apreciat de fanii echipei londoneze.

Carlo Ancelotti este un fost mare jucator care a reusit sa devina si un tehnician urias, iar numele pe care le-a pregatit dovedesc asta. AC Milan, Bayern Munchen, PSG, Real Madrid, Napoli sau Chelsea se numara printre formatiile care s-au bucurat de aportul antrenorului italian, iar Joe Cole, care a colaborat cu acesta la echipa londoneza isi aduce aminte de modul in care isi apropiat managerul jucatorii.

"Cand a ajuns la echipa am facut o masa toata echipa si eu am intarziat. Asa ca singurul loc ramas liber a fost langa el (Ancelotti). Intri inauntru si iti spui ‘Oh, la naiba, trebuie sa stau langa antrenor’. I-am vazut pe baieti nestiind ce sa faca si imediat el m-a dat un shot de grappa. M-am gandit ca este un test. Asa ca am dat shot-ul. Am facut-o, iar el imediat mi-a mai turnat inca unul.

Am stat toata noaptea band shot-uri de grappa eu si Carlo. Ne-a imbratisat la final si toti baietii au inceput sa-l iubeasca. Complet in opozitie fata de Jose (Mourinho). Chiar si dupa ce ma lasa in afara lotului, tot il iubeam. Avea un mod briliant de a se face placut", a spus Joe Cole la podcastul lui Jamie Carragher, fostul fundas central de la Liverpool.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies