Gestul de milioane al lui De Gea! Ce a facut portarul lui United pentru o fata de 18 ani care a suferit un accident vascular cerebral: "Este o adevarata inspiratie!"

Gestul de milioane al lui De Gea! Ce a facut portarul lui United pentru o fata de 18 ani care a suferit un accident vascular cerebral: "Este o adevarata inspiratie!"

Portarul celor de la Manchester United e laudat in intreaga lume. 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Portarul celor de la Manchester United, David de Gea, a reusit sa-i aduca zambetul pe buze unei tinere aflate pe patul de spital, care a suferit un accident vascular cerebral la doar 18 ani. 

Jordan este o mare sustinatoarea a echipei la care apara De Gea si face parte din academia de fete a celor de la Manchester United. 

Ciara Watling, de la echipa feminina a celor de la United a publicat un mesaj pe Twitter in care cere sustinerea tuturor fanilor fotbalului. 

David de Gea nu a stat pe ganduri si, cand a citit mesajul publicat de Watling, a scris ca doreste sa-i trimita fetei un tricou cu autograf si perechea de manusi pe care a purtat-o la cel de-al 250-lea sau meci. 

"Buna Ciara, mi-as dori sa ii trimit manusile mele de la cel de-al 250-lea meci lui Jordan! Sper sa o bucure putin!", a scris portarul. 

Gestul lui De Gea a devenit viral, iar fanii fotbalului l-au laudat pe portarul lui United. 

Adolescenta i-a raspuns si ea spaniolului. "Iti multumesc foarte mult, esti cu adevarat inspiratia mea!", i-a transmis aceasta. VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastrul lăsat în urmă de codul portocaliu. O femeie a dispărut, luată de potop
BRAT