Marc Cucurella Brighton Chelsea Manchester City Premier League Anglia

FOTO Brighton refuză o ofertă colosală de la Manchester City, iar Chelsea intră pe fir. Unde va ajunge fotbalistul

Marc Cucurella este aproape să o părăsească pe Brighton & Hove Albion în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 19:42
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 19:42

Internaționalul spaniol se află la echipa din Premier League din vara anului 2021, moment în care a fost achiziționat de la Getafe pentru 18 milioane de euro, iar cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate nu depășea 20 milioane. Acum, valoarea sa a atins 28 milioane.

Chelsea și Manchester City îl curtează pe Cucurella

Fundașul stânga de doar 24 de ani este curtat de granzii eșalonului de top englezesc. Manchester City i-a făcut zilele trecute o ofertă de 30 milioane de euro, dar Brighton a refuzat, anunță Sky Sports

"Cetățenii" au mărit miza la 40 de milioane, iar Chelsea a intrat pe fir cu privire la mutarea lui Cucurella pe Stamford Bridge, după cum scrie Fabrizio Romano, expert în transferuri, pe site-urile social media. Brighton nu vrea decât 50 milioane de euro pe fotbalistul său și a refuzat din nou oferta lui City.

Cucurella, la Chelsea?

În cazul în care londonezii vor efectua oferta dorită de clubul britanic, șansele ca Marc Cucurella să ajungă la Manchester City s-ar diminua complet, fiindcă 40 milioane este ultima sumă pe care o poate da trupa de pe Etihad.

Potrivit publicației 90min, fundașul spaniol și-a arătat dorința de a se despărți de Brighton pentru a evolua sub comanda lui Pep Guardiola. Acum, rămâne de văzut unde va ajunge fundașul stânga. 

Cariera lui Cucurella

Cucurella este produsul orașului Barcelona, a pășit în interiorul academiei lui Espanyol, ca în 2012 să evolueze pentru reprezentativa under 16 a Barcelonei. În 2018 a ajuns la echipa mare, dar catalanii l-au împrumutat în mai multe rânduri.

Eibar a fost prima echipă care l-a împrumutat pe spaniol, în 2018. Un an mai târziu, pe 1 iulie, clubul l-a achiziționat definitiv, pe 2 milioane de euro, dar Barcelona l-a cumpărat înapoi la doar 15 zile distanță, pe 4 milioane. 

A urmat încă un an de împrumut la Getafe, ca la finalul anului fotbalistic să fie transferat acolo. Brigthon a pus mâna pe el la sfârșitul lui august 2021, iar acum se pare că Chelsea sau City îl vor avea în formațiile sale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies