Newcastle transferuri newcastle Anglia

Suma cheltuită de ”cel mai bogat club din lume” pentru primele trei transferuri din această vară

Newcastle United, cel mai bogat club de fotbal din lume, a oficializat primele două transferuri din această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 09:38
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 09:40

Clubul patronat de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite are planuri mari, după ce a scăpat de retrogradare în sezonul precedent. ”Coțofenele” vor să construiască o echipă care să se bată la primele locuri în Premier League.

Suma cheltuită de ”cel mai bogat club din lume” pentru transferuri

Experimentatul Nick Pope (30 de ani) a fost primul transfer al verii la Newcastle. ”Coțofenele” au profitat de retrogradarea celor de la Burnely și l-au cumpărat pe portarul englez pentru 11,5 milioane.

Campania de transferuri a continuat cu tânărul fundaș olandez Sven Botman (22 de ani), de la Lille, pentru care Newcastle a plătit 37 de milioane de euro.

Matt Targett (26 de ani) de la Aston Villa a fost și el cumpărat de Newcastle pentru 17,5 milioane de euro și va ”betona” banda stângă a ”coțofenelor”, acolo unde poate evolua atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș.

Până acum, suna investită de Newcastle în transferuri se ridică la 66 de milioane de euro!

Newcastle întâlnește City și Liverpool în primele etape

Newcastle va debuta în noul sezon de Premier League pe teren propriu, împotriva nou-promovatei Nottingham Forest. Va urma o deplasare pe terenul celor de la Brighton, iar apoi un test important ”acasă”, împotriva campioanei Manchester City.

Luna august se încheie cu meciurile împotriva celor de la Wolverhampton și Liverpool, ambele meciuri fiind programate în deplasare!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!