ULTIMA ORA. Comunicat important al familiei Schumacher. Care e starea pilotului in acest moment

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 11:15

	ULTIMA ORA. Comunicat important al familiei Schumacher. Care e starea pilotului in acest moment

ZIUA 47
 

Familia lui Michael Schumacher a eliberat un comunicat de presa pentru a le multumi mulioanelor de sustinatori din intreaga lume. 

"Familia lui Michael vrea sa va multumeasca din nou pentru sustinerea din intreaga lume. Rugaciunile voastre ajuta familia si suntem convinsi ca il ajuta si pe Michael, care inca se afla in faza de recuperare. 

Suntem constienti ca aceasta perioada de recuperare poate fi lunga. De obicei, fiecare zi e diferita in asemenea situatii. Familia cere intelegere, nu vor sa discute in acest moment detalii medicale pentru a proteja intimitatea lui Michael", a anuntat managerul lui Schumacher, Sabine Kehm. 

"Familia continua sa spere ca Michael se va recupera 100% si are incredere in echipa de medici si asistente de la spital. Nu e importanta recuperarea rapida, ci ca procesul de recuperare sa fie continuu si controlat. Asa cum am asigurat inca de la inceput, vom continua sa anuntam echimbari importante la starea de sanatate a lui Michael. Important in acest moment este ca recuperarea lui Michael sa fie continua si controlata, atat", mai spune managerul pilotului.

 

Germanii de la BIld au publicat zilele trecute informatia care spune ca pilotul are pneumonie. Ar fi contactat virusul in spital, asa ca procesul de recuperare a fost intarziat. Cea mai mare temere a medicilor este ca muschii i se vor atrofia, cu toate ca Schumacher este intr-un plin proces de stimulare musculara. Informatiile bune vin astazi, cand cei de la Fox news anunta ca pneumonia este, de fapt, o speculatie. Ei il citeaza pe purtatorul de cuvant al familiei Schumacher, Sabine Kehm: "Speculatie, nu vreau sa comentez asa ceva!". Practic, daca este asa cum a spus Kehm, inseamna ca procesul de recuperare va fi continuat.

Aglomerație la intrarea în țară. Cozile de autoturisme și TIR-uri s-au întins pe mai bine de 10 kilometri
BRAT
Modifică setările cookies