Virale

Si-a cumparat in Paris un conac de 30 de milioane de lire si s-a apucat sa-l renoveze! Ce a gasit in subsol e INFIORATOR!

Un bancher si-a cumparat un conac in Paris, care era abandonat inca din anii '80. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Septembrie 2020, 00:48
Data actualizarii: Duminica 27 Septembrie 2020, 00:51

El a platit o firma de renovari pentru a pune casa la punct, insa muncitorii au avut parte de o surpriza neplacuta.

Acestia au gasit in subsol cadavrul unui barbat despre care se crede ca ar fi fost injunghiat mortal in urma cu mai bine de 30 de ani. 

Politistii au declansat o ancheta in cazul victimei gasite in conacul de 30 de milioane de lire, insa oamenii legii nu considera ca mai pot face ceva. 

Potrivit Mirror Online, cadavrul ii apartine unui om al strazii, dar politia crede ca ucigasul nu poate fi gasit avand in vedere ca este posibil ca si el sa fi murit in cei 30 de ani care au trecut de la oribila crima. 

Dupa ce au descoperit trupul neinsufletit al barbatului, muncitorii au oprit lucrarile pentru ca politia sa poata desfasura cercetari. Lucrarile de reparatie si restaurare ale cladirii de 17.000 de metri patrati vor continua din toamna. Conacul se afla la doar cateva minute distanta de resedinta oficiala a premierului francez.

Imobilul, in care a locuit candva dramaturgul si poetul Francois Coppee, va fi transformat intr-o cladire de birouri pentru o companie internationala.

Modifică setările cookies