Se trezeste in fiecare dimineata la 2.30 si incepe antrenamentul! Transformarea incredibila a lui Mark Wahlberg! Cum a ajuns un PACHET DE MUSCHI la 47 de ani
Luni 12 Noiembrie 2018, 17:56

Se trezeste in fiecare dimineata la 2.30 si incepe antrenamentul! Transformarea incredibila a lui Mark Wahlberg! Cum a ajuns un PACHET DE MUSCHI la 47 de ani

Actorul si-a schimbat radical viata dupa ce a aparut intr-un film cu The Rock!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, Mark Wahlberg, impresioneaza cu fizicul sau incredibil, fiind unul dintre cei mai FIT actori. Totul a inceput odata cu filmul din 2013 in care a jucat alaturi de Dwayne 'The Rock' Johnson, Pain & Gain. De atunci, Mark Wahlberg si-a schimbat total rutina din fiecare zi astfel incat sa fie FIT si sa aiba timp pentru familie.

Actorul de 47 de ani se trezeste in fiecare dimineata la ora 2.30. Inainte sa isi inceapa ziua de lucru, dedica 30 de minute rugaciunilor. Apoi urmeaza un antrenament intens si prima masa a zilei, la ora 5.30. Urmeaza un dus, golf si recuperare. Pana la ora 15.00 cand isi ia copiii de la scoala el sta alaturi de familie si rezolva intalnirile in interes de serviciu sau filmarile.

Urmeaza cina la ora 17.30 iar 2 ore mai tarziu se baga la somn! Voi ati putea urma un astfel de program?

 VIDEO PROTVPLUS.RO

România va folosi la summitul de la Sibiu, în premieră europeană, o tehnologie imposibil de păcălit