GALERIE FOTO Poza cu care Anamaria Prodan putea să îi facă probleme lui Reghecampf! Șeicii s-au sesizat: „Roag-o să nu mai facă asta!” 

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf scandal Anamaria Prodan Laurentiu Reghecampf Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:34
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:40

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a fi încheiat. 

Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț de impresar, decis să își refacă viața alături de Corina, iubita însărcinată. Aparițiile lui Reghecampf alături de noua sa parteneră au declanșat războiul cu Anamaria Prodan, care a lansat în repetate rânduri atacuri la adresa lui și a Corinei. 

Recent, tehnicianul a vorbit în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, abordând mai multe subiecte și răspunzând acuzațiilor făcute de cea care încă îi este soție. Mai mult, Reghecampf a făcut și unele dezvăluiri despre momente neștiute din căsnicie. 

Momentul în care Laurențiu Reghecampf a fost chemat de conducerea clubului din cauza unei fotografii postate de Anamaria Prodan 

Laurențiu Reghecampf a povestit un moment mai puțin plăcut din perioada în care antrena în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul a relatat că se afla la antrenamentele echipei și a fost chemat de conducere pentru a discuta despre soția sa.

Mai exact, tehnicianul a fost aproape să aibă probleme din cauza Anamariei, care postase o fotografie în care apărea în costum de baie, aproape dezbrăcată, la piscină, iar în spatele său era Burj Al Arab, renumit simbol. Conducătorii clubului i-au adresat problema, cerându-i să o roage să nu mai facă astfel de fotografii. 

Totodată, Reghecampf a dezvăluit că a fost deranjat de pozele sexy pe care Anamaria Prodan le posta pe Instagram, în special de cele în care apărea aproape goală, în dressing. Chiar și copiii i-ar fi atras atenția agentului pentru fotografiile postate, punctând că nu sunt potrivite pentru statutul și vârsta ei. 

„La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: 'Coach, știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta'.

I-am spus. Anamaria a răspuns: 'Ce treabă are cu contul meu, e privat'. I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit. M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea.

Și fetele i-au zis. Nu e normal. Cu ce te ajută? Faci bani pe Instagram? Ai făcut ceva, ai semnat vreun contract ca să te pozezi așa? Și Bebe de multe ori îi spunea: 'Mama, nu e ok'. Fiecare ieșire a noastră era cu 25 de poze, nu puteai sa bagi sarmaua în gură că trebuia să faci poze. Știu de ce făcea așa, dar țin pentru noi”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!