"E un cosmar care nu se mai termina!" Avertismentul adresat tinerilor de o pacienta de 26 de ani infectata cu coronavirus! Cum s-a simtit inainte sa fie testata pozitiv

coronavirus Virale "E un cosmar care nu se mai termina!" Avertismentul adresat tinerilor de o pacienta de 26 de ani infectata cu coronavirus! Cum s-a simtit inainte sa fie testata pozitiv
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Martie 2020, 21:52
Data actualizarii: Joi 26 Martie 2020, 21:55

"Am 26 de ani, merg la sala, mananc sanatos, dorm suficient si am grija sa beau suficienta apa. Si totusi, boala asta nu discrimineaza"!

Asa isi incepe actrita Jovelyn Milch discursul prin care le transmite fanilor ei prin ce cosmar trece dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus.

Milch spune ca boala e ca o 'gripa care a luat steroizi'. Tanara n-a crezut ca poate lua boala, avand in vedere stilul ei de viata sanatos. Milch e doar unul dintre cei peste 30 000 de oameni confirmati cu coronavirus Statele Unite.

"Merg la sala frecvent, am grija la mancare, dorm, beau apa suficienta. Nu conteaza ca nu eram in grupa de risc. Sau cel putin asa credeam eu, ca nu sunt. Boala asta nu discrimineaza", a spus Milch, citata de Mirror.

Femeia e in autoizolare, iar starea ei de sanatate se imbunatateste.

"Sper ca lumea sa revina la normal pentru ca tot ce se intampla e un episod din Twilight Zone care nu se mai termina!", a adaugat Milch.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!