Isi DONEAZA stadionul pentru lupta impotriva coronavirusului! Anunt de ultima ora al lui Real Madrid

Real Madrid Santiago Bernabeu Spania Isi DONEAZA stadionul pentru lupta impotriva coronavirusului! Anunt de ultima ora al lui Real Madrid
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Martie 2020, 20:41
Data actualizarii: Joi 26 Martie 2020, 20:43

Santiago Bernabeu devine 'baza de razboi' pe timp de pandemie.

Spania a ajuns la 4145 de decese provocate de coronavirus. In total, peste 55 000 de oameni au fost infectati.

Real se implica in eforturile autoritatilor de stopare a virusului. Stadionul va fi folosit ca centru de depozitare pentru materialele donate in diverse campanii. Clubul s-a implicat si in distributia acestora catre personalul medical.

Doar italia are mai multe decese inregistrate la nivel mondial decat Spania. Italienii au ajuns la 8215 pierderi de vieti dupa o noua zi neagra, cu 712 decese.

"Santiago Bernabeu va oferi spatiu pentru stocarea donatiilor de echipamente medicale necesare in lupta contra pandemiei. Acestea vor ajunge la autoritatile sanitare conduse de guvernul spaniol, astfel incat ele sa fie distribuite in cel mai eficient mod posibil. Real Madrid va permite organizatiilor sau companiilor, in special celor din domeniul sportiv, sa doneze prin intermediul clubului bani sau materiale sanitare, care vor ajunge la Ministerul Sanatatii", anunta Real intr-un comunicat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!