Donald Trump Virale

Donald Trump e in alerta maxima. Fostul presedinte a devenit tinta razbunarii. Cine a facut anuntul si unde va avea loc atacul

Fostul presedinte american Donald Trump a fost vizat de o amenintare online postata in social media pe contul liderului suprem din Iran.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 13:50

In varsta de 74 de ani, Trump a plecat de la Casa Alba, dar a luat dupa el numeroase probleme, iar cea mai stringenta pare sa fie dorinta de razbunare a iranienilor dupa ce americanii l-au ucis anul trecut pe comandantul militar al acestora, generalul Qasem Soleimani.

Nimeni altul decat conducatorul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Kamenei ar fi fost cel care a gazduit, pe una dintre paginile sale de Twitter, un mesaj razboinic adresat lui Trump, sugerand ca acesta va fi tinta unui atac din aer survenit chiar pe terenul de golf, sportul de care e pasionat fostul presedinte al SUA.

  • Donald Trump e in alerta maxima. Fostul presedinte a devenit tinta razbunarii. Cine a facut anuntul si unde va avea loc atacul

"Razbunarea a inevitabila", s-a precizat pe respectivul cont, alaturi de o imagine cu Trump lovind mingea de golf, inainte ca cei de la Twitter sa se sesizeze si sa inchida pagina care a emis amenintarea. Cu toate acestea, postarea a fost redistribuita si a devenit virala, in special in randul dusmanilor lui Donald Trump.

Modifică setările cookies