Donald Trump Virale

L-a coplesit FRICA? Decizia SCANDALOASA luata de Donald Trump in ultimele zile la Casa Alba. Joe Biden e cu mainile legate

Fostul presedinte al Statelor Unite a facut o miscare de ultim moment in interesul membrilor adulti ai familiei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 11:38
Data actualizarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 11:41

Cu putin timp inainte ca Joe Biden sa devina al 46-lea presedinte al SUA, Donald Trump (74 de ani) a emis un ordin controversat. Astfel, potrivit presei americane, care citeaza surse din serviciile secrete americane, afaceristul a prelungit protectia personala a unor apropiati pentru o perioada de 6 luni.

Trump a justificat necesitatea unei astfel de decizii ca masura de siguranta in perioada de tranzitie. Sunt vizati in primul rand copiii Donald junior, Ivanka Trump (si sotul Jared Kushner), Eric Trump (si sotia Lara) si Tiffany Trump, dar sunt informatii care sustin ca lista ar fi putin mai lunga, extinsa si asupra celor care nu au legatura familiala directa cu fostul presedinte.

Conform legii, intr-un asemenea caz, actualul presedinte Joe Biden nu poate face nimic pentru a rectifica decizia, el urmand sa stabileasca ce se va intampla dupa perioada de protectie de jumatate de an solicitata de Trump.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies