Ivana Knoll Croatia Nations League Virale

GALERIE FOTO Doar nu lipsea ea! Ivana Knoll și-a pus cea mai scurtă fustă și a mers să susțină Croația în finala Nations League 

Ivana Knoll (30 ani) s-a remarcat la Campionatul Mondial din Qatar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Iunie 2023, 22:32
Data actualizarii: Duminica 18 Iunie 2023, 22:32

Fosta Miss Croația a ajuns în atenția publicului datorită aparițiilor extrem de sexy pe care le-a avut la fiecare meci disputat de naționala sa la Campionatul Mondial. Ivana nu a ratat niciun meci, impresionând de fiecare dată cu ținutele sale făcute special în culorile Croației. 

De atunci, a căpătat o mare popularitate, ajungând chiar la 3.3 milioane de urmăritori pe Instagram și a fost invitată la diferite evenimente sportive, de la Marele Premiu din Formula 1 până la finala UEFA Champions League. Naționala țării sale a disputat finala Nations League împotriva Spaniei, astfel că cea mai sexy susținătoare nu putea lipsi. 

Ivan Knoll, apariție ultra sexy la finala Nations League 

Îmbrăcată într-un top scurt, în carouri alb-roșii, cu o fustă mini care îi acoperea cu greu posteriorul și o pereche de cizme în aceleași culori. Ivana s-a pozat cu un microfon special pentru Nations League în mână, iar apoi pe stadionul lui Feyenoord, spre deliciul urmăritorilor săi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!