GALERIE FOTO Cine să se mai uite la meci? Apariția incendiară cu care Ivana Knoll a apărut la finala Champions League: cum s-a lăsat pozată

Ivana Knoll Champions League finala champions league Inter Milano Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2023, 20:49
Data actualizarii: Sambata 10 Iunie 2023, 21:12

Manchester City - Inter Milano este finala Champions League 2023. Partida este LIVE TEXT pe www.sport.ro.

După prezența la Campionatul Mondial din Qatar, Ivana Knoll a bifat un nou eveniment sportiv de anvergură, finala Champions League din 2023, dintre Manchester City și Inter Milano. 

Croata de 30 de ani a făcut senzație pe stadionul din Istanbul, îmbrăcată într-o ținută sumară, fanii din tribune făcându-și poze cu ea.

Ivana Knoll, adevărul despre silueta sa
 

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!