DESPARTIRE SOC in lumea mondena! Si-au luat ADIO prin intermediul internetului. Nimeni nu se astepta la anuntul asta!

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 07:31

	DESPARTIRE SOC in lumea mondena! Si-au luat ADIO prin intermediul internetului. Nimeni nu se astepta la anuntul asta!

Atacantul brazilian Neymar si actrita Bruna Marquezine au pus capat relatiei lor de peste un an: cei 8.000 de kilometri care separa Brazilia de Spania au avut un rol extrem de important in incheierea povestii de iubire, anunta O Globo.

Vestea a fost confirmata de actrita de 18 ani: legatura cu Neymar nu a rezistat distantei.

Povestea lor de iubire a devenit publica in februarie 2013, in plin carnaval, insa cuplul traia separat din mai, cand Neymar a plecat in Spania sa joace pentru FC Barcelona.

Ambii au mentinut relatia la distanta postand regulat fotografii si comentarii pe retelele sociale. insa la finalul anului 2013, zvonurile unei despartiri, pe fondul tradarilor reciproce, au inceput sa apara.

La 5 februarie, cand Neymar a implinit 22 de ani, Bruna i-a transmis din nou dragostea ei prin intermediul Instagram. "Mi-as dori sa fiu langa tine, sa te sarut, dar sufletul meu este acolo. Profita de aceasta zi. Te iubesc, dragul meu", a postat Bruna.

Insa, dupa cateva zile relatia s-a incheiat.

"Convocat de Luiz Felipe Scolari, lasat de Bruna", a scris O Globo pe siteaul oficial, aluzie la faptul ca Neymar a fost convocat la nationala Braziliei pentru meciuri amicale inaintea Cupei Mondiale.

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies