"Conchita Wurst s-a apucat de culturism!" Lazar Angelov, culturistul spartan, se tine de poante pe Facebook! Fotografia DEMENTA

Autor: Sport.ro
Marti 27 Mai 2014, 17:55

	"Conchita Wurst s-a apucat de culturism!" Lazar Angelov, culturistul spartan, se tine de poante pe Facebook! Fotografia DEMENTA

Lazar Angelov, "culturistul spartan", se tine de glume.

Lazar Angelov, probabil unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din lume, sportiv de origine bulgara, face senzatie pe retelele de socializare. Cu peste doua milioane si jumatate de fani doar pe Facebook, bulgarul a devenit extrem de popular in ultimele luni, acesta fiind foarte activ pe site-urile de socializare.

Cu multe postari legate de fitness, cu sfaturi pentru sportivii amatori si cu fel de fel de fotografii postate, Lazar Angelov se tina insa si de glume.

Iar ultima poanta a acestuia a facut senzatie printre fani, care i-au dat peste 300 de mii de likeuri la o fotografie. Bulgarul s-a pozat dezbracat, purtand o peruca pe cap, atasand descrierea: "Concita Wurst s-a apucat de sport".

 

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Diplomat român, acuzat de implicare într-un transport ilegal de 1,5 milioane € de solzi de pangolin
BRAT