Cine e barbatul lovit de Conor McGregor in figura! Luptatorul, nevoit sa dea bani ca sa scape de razbunare! VIDEO

Cine e barbatul lovit de Conor McGregor in figura! Luptatorul, nevoit sa dea bani ca sa scape de razbunare! VIDEO

Conor McGregor este din nou in centrul unei controverse.

Luptatorul Conor McGregor a fost surprins de camerele de vedere dintr-un bar in momentul in care l-a lovit cu pumnul in figura pe un barbat mai in varsta. Incidentul s-a petrecut in luna aprilie dupa ce barbatul lovit a refuzat din whiskey-ul care poarta numele lui Conor McGregor de doua ori. Doi barbati l-au scos pe brate imediat pe McGregor din barul respectiv.

Barbatul lovit era mai in varsta, insa nu prea a clintit la celebra lovitura de stanga trimisa de Conor McGregor. Asta pentru ca nici el nu e strain de lupte. Mai mult, barbatul ar fi un membru important din IRA (Irish Replublican Army), organizatia paramilitara ce urmarea sa incheie dominatia britanica din Irlanda. De teama unei razbunari crunte din partea membrului IRA, Conor McGregor a fost nevoit sa achite o suma importanta de bani, sustin tabloidele irlandeze. 

Citeste si:Conor McGregor


VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT