Becali l-a chemat de URGENTA pe Lutu la puscarie! Gestul IMPRESIONANT al patronului Stelei! Ce a decis la Poarta Alba

Autor: Sport.ro
Joi 17 Aprilie 2014, 21:14

	Becali l-a chemat de URGENTA pe Lutu la puscarie! Gestul IMPRESIONANT al patronului Stelei! Ce a decis la Poarta Alba

Stelistii s-au calificat in finala Cupei, dar clubul din Ghencea se afla in doliu. A murit Mitica Neagu, cel mai vechi angajat din club, cu o zi inaintea semifinalei cu Dinamo.

Gigi Becali a aflat si i-a transmis lui Lutu sa plateasca familiei lui Neagu toate cheltuielile de inmormantare, scrie Fanatik.

"Lutule, vezi sa te ocupi tu de tot. Vorbeste cu cine stii, chiar si cu Duckadam, si vedeti sa luati legatura cu familia lui nea Mitica. Sa le spui ca, daca ei sunt de acord, ma voi ocupa eu de toate cheltuielile funerarilor. Omul asta a facut parte din familia mea, iar cine facem parte din familia mea, eu nu il uit", i-a transmis Gigi lui Lutu.

Mitica Neagu lucra din 1970 la Steaua si a fost premiat de presedintele Traian Basescu cu medalia Meritului Sportiv clasa a III-a alaturi de toata echipa Stelei din 1986 pentru castigarea Cupei Campionilor.

Neagu a fost preparator fizic si maseur timp de 44 de ani la Steaua. "Era normal sa fie premiat si nea Mitica. El ne-a ajutat enorm in acea perioada. Tin minte ca inainte de finala s-a ocupat cinci zile cate 25 de minte pe zi doar de mine. Imi pare enorm de rau ca a murit un astfel de om, care in vita lui nu a deranjat pe nimeni. Imi aduc aminte ca noi ii spuneam Ursul Blind", a declarat Lucian Balan, fost component al Stelei in 1986. 

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies