Are SUTE DE MILIOANE in conturi, dar nu poate sa se bucure de o masina sport. Motivul e incredibil

Are SUTE DE MILIOANE in conturi, dar nu poate sa se bucure de o masina sport. Motivul e incredibil

Cel mai bine platit actor din lume s-a confruntat zilele trecute cu un episod absolut neasteptat, in timpul unei filmari.

Automobilele de genul acesta nu sunt facute pentru oameni ca el. Dwayne "The Rock" Johnson are o avere estimata la peste 300 de milioane de euro, bani cu care nu va putea insa niciodata sa-si cumpere o masina sport de ultima generatie.

Si-a dat seama de acest lucru la filmarile pentru ultimul sau film, Red Notice, care va aparea pe Netflix anul viitor. Astfel, producatorii si l-au imaginat pe Dwayne Johnson la bordul unui Porsche Taycan, dar nu s-au gandit deloc la faptul ca actorul nu va incapea in "bijuteria" pe 4 roti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

La aproape 2 metri inaltime si cantarind 120 de kilograme, americanul e atat de masiv incat n-avea cum sa se aseze confortabil in locul soferului, spre stupefactia generala, inclusiv a regizorului, care a incercat in zadar fel de fel de solutii. "Ghiciți cine este prea mare pentru a avea loc în această mașină sport. Acum trebuie să schimbăm întreaga secvență", s-a amuzat actorul pe contul de Instagram.

VIDEO PROTVPLUS.RO

25 de ani de PRO TV. Interviu cu Cristian Tudor Popescu: ”Pro TV a însemnat lumina nouă”
BRAT

Modifică setările cookies