Virale

Anamaria Prodan a citit mesajele primite de la Reghecampf: „Uite ce îmi scria de ea: 'Am agățat-o în bar, mi-a cerut niște bani!'”

Continuă scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 11:21
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 11:24

Aflați în plin scandal de divorț, după ce antrenorul Universității Craiova a decis să rupă relația care data de mai bine de un deceniu, cei doi nu pare să găsească o cale de a face pace prea curând. Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața, iar întreg scandalul a izbucnit după vestea că așteaptă un copil cu actuala iubită, Corina Caciuc.

De atunci, a izbucnit un adevărat scandal cu agentul, care a lansat o serie de atacuri la adresa tehnicianului și a iubitei sale. Prima înfățișare de divorț dintre cei doi are loc pe 7 februarie, însă până atunci, Anamaria Prodan nu cedează și face și mai multe dezvăluiri. 

Anamaria Prodan a citit mesajele primite de la soțul său

Invitată la un podcast, Anamaria Prodan nu s-a mai abținut și a început să citească, dar și să le arate moderatorilor, o serie de mesaje schimbate cu soțul său, în care acesta vorbea despre divorț, dar și despre actuala iubită. 

Totodată, agentul a ținut să puncteze și faptul că ea crede că Reghecampf este șantajat de Corina Caciuc. 

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: 'E pandemie, nu se poate divorța acum'. Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: 'Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi'. 

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa.  

Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: 'Am agățat-o la bar la Zooma, a venit și mi-a cerut niște bani, am băut'. 

Eu deja am prins transferurile de bani, care erau făcute ca 'ajutor familie'.

Azi îmi scrie: 'Poate ai uitat că mai am foarte multe mail-uri cu această adresă de mail, de la așa numita agenție de escorte, creată de tine. Tot ceea ce ai făcut e hărțuire. Toate lucrurile acestea vor ajunge la tine'. El se chinuiește să arate tuturor că iubita lui nu a făcut prostituție”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului 'La Mijloc', moderat de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu. 

Dezvăluiri despre scandalul cu Alexa

În cadrul aceleiași emisiuni, Anamaria Prodan a comentat și zvonurile apărute după scandalul în care a fost implicată cu Dan Alexa, după ce a fost surprinsă în timp ce îl lovise cu pumnul pe antrenor. Impresarul a dezvăluit că au existat momente în care și soțul său s-a îndoit de relația dintre ea și antrenor. 

„În toți acești ani am fost combinată (n.r. - de presă) cu toți patronii. Băi, majoritatea mi-au făcut avansari că sunt frumoasă. Știu cum arăt și cum arătam în tinerețe, dar aici e talentul femeii. 

În toți acești ani, nimeni nu m-a avut la mână cu nimic și nu mă va avea. M-au făcut curvă în direct patroni de club, președinți de club. Față în față nu-mi ține nimeni piept.

Eu aveam în subcontract mai mulți antrenori. Ganea, Alexa, Florentin Petre. Eu, ca agent, propun mai mulți antrenori și jucători. Iar Cristi Tănase, patronul Chiajnei, m-a sunat și mi-a zis că vrea să schimbe antrenorul. L-a ales pe Alexa, Ganea s-a supărat: 'L-ai împins pe ăla mai mult'. Eu atunci nu am mai stat să-i zic, Băi, Ionele, te-am dus la FC Voluntari, nu prea a fost bine. E prea scurt ca într-o săptămână să-ți găsești altceva. Cum am foarte mulți „prieteni”, ei au profitat și l-au împins să vorbească. Ei știau punctul meu slab, Laurențiu Reghemcapf. Eu i-am explicat soțului meu atunci, că singurul lucru care poate dărâma castelul, aici e. 

A început (n.r. - Laurențiu Reghecampf): 'Domne, uite ce zice lumea'. Alo, tu de unde m-ai luat pe mine? Eu aveam semnată jumătate din echipa națională în 2006. În 2006 eu nici nu prea stăteam acasă, plecam în Coreea, America, cu jucătorii unde aveam treabă. Tu acum te-ai gândit să fii gelos? Dan Alexa vine la noi în casă, mâncăm împreună, bem împreună. 

Acum nici nu pot să-l acuz pe Ganea. A zis doar 'Eu știu, l-a împins pe ăla mai mult. Au o relațioe specială, oamenii fac grătare pe ponton acasă', iar de aici, cine a trebuit să împingă, a împins”, a dezvăluit impresarul. 

Modifică setările cookies