Chloe Savage Virale

A imbracat la NUNTA cele mai cunoscute PRINTESE ale lumii, dar acum MOARE DE FOAME. Care e motivul

O celebra creatoare de moda e la un pas de a ramane fara adapost, iar copiii ei sufera de foame din cauza pandemiei cu coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2020, 12:25
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 12:29

S-a spus ca Chloe Savage a fost mintea stralucita care si-a pus amprenta pe rochiile de mireasa purtate la nunta de cele mai cunoscute ducese de la curtea regala britanica, si anume Kate Middleton si Meghan Markle. Ei bine, desi pare greu de crezut, Savage a ajuns acum intr-o stare materiala deplorabila, industria in care activeaza fiind una grav afectata de restrictiile impuse la nivel global.

"E groaznic. Ne-a fost distrusa toată munca. Fiica mea în vârstă de 14 ani sare mesele pentru a economisi bugetul familiei. E foarte stresant, am inceput sa nu mai platim facturile", a marturisit Chloe Savage, ea avand in intretinere trei copii.

"Înca din ianuarie și februarie am început să vedem o mulțime de contracte internaționale suspendate. Oamenii si-au suspendat proiectele din domeniul vestimentar", a completat femeia de 43 de ani. In aceste conditii, pe numele creatoarei de moda s-a creat un fond special pe site-ul Gofundme, prin care poate fi ajutata financiar de binevoitori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies