„Uite racheta, nu-i racheta!” Nick Kyrgios, victorie cu peripeții, în fața lui Stefanos Tsitsipas: a refuzat să joace, pentru câteva minute

Nick Kyrgios ATP Halle Nick Kyrgios comportament Stefanos Tsitsipas Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iunie 2022, 11:05
Data actualizarii: Joi 16 Iunie 2022, 11:08

În ciuda abaterilor de comportament, Nick Kyrgios a conturat o revenire impresionantă în fața numărului 6 ATP, Stefanos Tsitsipas. 

Nick Kyrgios (65 ATP) a acces în faza sferturilor de finală ale turneului de calibru ATP 500 de la Halle, în detrimentul grecului Stefanos Tsitsipas (6 ATP), la capătul unei partide pasionante, încheiate scor 5-7, 6-2, 6-4. 

Frustrat de pierderea primei manșe, Nicholas Kyrgios și-a făcut bucăți racheta, lovind-o de banca sa de odihnă, pe care a deteriorat-o vizibil. Avertizat de arbitru pentru comportament nesportiv, Kyrgios a început lupta de urmărire cu break, dar a fost penalizat în al treilea game al setului secund pentru tragere de timp. 

Kyrgios, victorie în fața lui Tsitsipas, de la 0-1 la seturi

Enervat teribil de hotărârea arbitrului, Nick Kyrgios s-a dus înspre banca sa de odihnă, unde s-a așezat, așteptând supervizorul turneului, pentru a avea o discuție lămuritoare cu acesta. 

„Pentru ce mă avertizezi? Astfel de lucruri se întâmplă la fiecare meci. De câte ori a trebuit să îl aștept pe Nadal!,” a spus Kyrgios pe teren. 

Nick Kyrgios, tenis impresionant împotriva lui Stefanos Tsitsipas

Dincolo de tăria psihică dovedită, prin care a revenit de la 0-1 la seturi, Nick Kyrgios a fost autorul unor passing shot-uri de povestit nepoților.

Neînfricat, Nick Kyrgios a lovit din toate puterile în defensivă, până ce l-a intimidat pe Stefanos Tsitsipas. Ieșirile la fileu ale grecului au fost aspru taxate de tenismenul australian cu origini grecești. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!