Tenis

FOTO Cum a sărbătorit Simona Halep alături de Toni Iuruc calificarea în prima finală WTA de după căsătorie

Finala Transylvania Open este prima în care Simona Halep s-a calificat având statutul de soție. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 09:24
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 09:24

Simona Halep a învins-o pe Marta Kostyuk în 60 de minute, scor 6-0, 6-1 pentru a se califica într-a 40-a finală de turneu WTA a carierei. Va fi însă prima finală pe care jucătoarea din România o va juca având statutul de soție.

Imediat după încheierea partidei din semifinale, Simona Halep s-a intersectat cu soțul său, Toni Iuruc pe culoarele Arenei BT și l-a îmbrățișat. Câțiva utilizatori ai platformei Twitter s-au amuzat de efortul pe care Simona Halep a trebuit să îl facă pentru a ajunge la Toni Iuruc, dată fiind diferența notabilă de înălțime dintre cei doi.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în data de 15 septembrie 2021


Urmărind titlul WTA cu numărul 23, Simona Halep se află într-o formă excelentă, cedând doar trei game-uri în ultimele două partide, câștigate în defavoarea Jaquelinei Cristian și a Martei Kostyuk.

Adversara din finală, Anett Kontaveit traversează cel mai bun sezon, acumulând în acest an 44 de succese în circuit și pierzând doar 14 partide. 

Simona Halep vs. Anett Kontaveit se joacă duminică, 31 octombrie, de la ora 17:30. Partida va fi transmisă live text pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies