Simona Halep suspendata Keto MCT Simona Halep roxadustat Simona Halep supliment Tenis

GALERIE FOTO „Nu există dubii: decizia ITIA e decizia finală!” Dezvăluiri uimitoare făcute de directorul companiei de suplimente

Directorul financiar al companiei care i-a livrat Simonei Halep suplimentul cu colagen are încredere totală în decizia ITIA, care a stabilit că românca se face vinovată de dopaj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 10:15
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 10:24

Acționar și director financiar al companiei Quantum Nutrition, care i-a livrat echipei Simonei Halep suplimentul Keto MCT înaintea începerii US Open 2022, Kostas Koveos nu pune la îndoială decizia ITIA în ce privește cazul de dopaj al româncei.

Acesta a discreditat testele făcute în laboratorul din Paris de către doctorul Alvarez, care a susținut nevinovăția fostului număr 1 WTA. Koveos afirmă că hotărârea luată de Agenția Internațională a Integrității în Tenis este finală, întrucât integritatea instituției ITIA nu poate fi chestionată, în opinia sa. 

Kostas Koveos: „Dacă fiecare s-ar testa în propriul laborator, ajungi să obții rezultatul pe care ți-l dorești.”

„Ați văzut dosarul de la tribunal. Ați văzut acolo că nu sunt alte lucruri privind compania noastră. Orice altceva în afară de ceea ce este în dosar sunt păreri.

Dacă ITIA a luat o decizie finală înseamnă că aia e decizia finală. Nu există dubii! Dacă ne-am apuca să contestăm deciziile ITIA vă puteți imagina ce s-ar întâmpla cu toate celelalte cazuri de dopaj din istorie?! Ar exploda toate.

Practic, ajungem să punem la îndoială credibilitatea ITIA. Dacă fiecare s-ar testa în propriul laborator privat ajungi să obții rezultatul pe care ți-l dorești, nu?!” a declarat Kostas Koevos, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor

„Doctorul Alvarez a făcut niște teste îndoielnice, dacă i-ați citit documentarea.”

„Doctorul Alvarez, da. Și el a făcut niște teste îndoielnice, dacă i-ați citit documentarea. Am vorbit cu avocații de la ITIA și ne-au spus să nu vorbim cu nimeni. În documentul de 126 de pagini, numele noastre au fost anonimizate.

E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România. Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă Simona Halep dorește să facă apel, e treaba ei,” a completat directorul financiar al Quantum Nutrition pentru aceeași sursă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!